Gullit meldt zich bij Anderlecht voor Boussoufa

Koen Freriks
6 maart 2011, 11:26   Bijgewerkt: 6 maart 2011, 11:55

Ruud Gullit heeft voorzichtige interesse getoond in Anderlecht-ster Mbark Boussoufa. De Nederlandse trainer heeft zijn club Terek Grozny laten informeren naar de vraagprijs van de Marokkaanse aanvaller. "Maar op dit moment is er nog niets concreets", zegt Anderlecht-manager Herman van Holsbeeck.

"Die club heeft inderdaad geïnformeerd naar Boussoufa", bevestigt de technisch verantwoordelijke wel in Het Nieuwsblad. "Maar ze horen in heel Europa naar interessante spelers. Op dit moment is er nog niets concreets. Grozny heeft gebeld, maar ik heb die mensen nog niet ontmoet."

De Russische transfermarkt is nog open en dus zou Terek Grozny Boussoufa per direct over kunnen nemen. "Maar alleen als de Russen een waanzinnig bedrag op tafel leggen, kan hij meteen vertrekken", zegt Van Holsbeeck. "Ze zullen serieus in hun buidel moeten tasten, want het gaat om meer dan tien miljoen euro."

"Uiteraard zou het niet plezant zijn als Boussoufa vertrekt, maar wijzelf en de Russen weten wat we willen. Bij een speler die maar 1 jaar meer onder contract ligt, moet je het sentiment opzij kunnen schuiven. We houden ook geen spelers tegen hun zin bij Anderlecht."

"In voetbal is alles te koop. Als ze bellen, kan het binnen een uur rond zijn. Maar ik weet niet of dat zal gebeuren, want momenteel zijn ze nog ver verwijderd van het gevraagde bedrag", besluit Van Holsbeeck.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen