Sneijder: "Dit hadden we niet ingecalculeerd"

14 april 2011, 00:00   Bijgewerkt: 14 april 2011, 01:47

Misschien wel de grootste verrassing tot nu toe in de Champions League staat op naam van Schalke 04. De Duitsers wonnen vorige week in de kwartfinales ruim bij titelhouder Internazionale en maakten het karwei woensdag in eigen huis af: 2-1.

Inter had vooraf nog wel vertrouwen in een goede afloop. “We hebben voor rust ook initiatief getoond en wat mogelijkheden gecreëerd, maar dan weet je dat je zo een counter om je oren kan krijgen. Dat heeft Schalke goed gedaan”, vertelde Wesley Sneijder na afloop tegen de NOS. “Dan komen ze met 1-0 voor, waar ze op hoopten, en dan moeten wij vijf goals maken. Dat is natuurlijk onmogelijk. We hebben wel geprobeerd de wedstrijd nog te winnen, maar ook dat is niet gelukt.”

Sneijder heeft gemengde gevoelens over de uitschakeling. “In de kwartfinales eruit gaan, is geen schande. Dat gebeurt de titelhouder wel vaker, of zelfs al eerder. Maar het is wel teleurstellend dat we van Schalke verliezen, want dit hadden we van te voren niet ingecalculeerd. Niet dat we ze hebben onderschat, maar we verwachtten wel dat we beter zouden zijn”, besloot de belangrijke middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen