AC Milan-coach Allegri: "Nerveuze wedstrijd"

Ger
2 mei 2011, 00:00

Een vroeg doelpunt van Mathieu Flamini bezorgde AC Milan zondag de 1-0 winst op Bologna. Daarmee hebben de Rossoneri nog één punt nodig om de Italiaanse titel te veroveren. Een gelijkspel zaterdag tegen AS Roma volstaat voor de eerste 'scudetto' sinds 2004.

Clarence Seedorf speelde de hele wedstrijd voor Milan. Mark van Bommel ontbrak wegens een schorsing en Urby Emanuelson bleef op de bank. "Het was een nerveuze wedstrijd", had Milan-coach Massimiliano Allegri gezien. "We begonnen goed, maar vielen na rust terug. We zullen ons goed moeten voorbereiden op het duel met AS Roma."

Internazionale voorkwam zaterdag met winst op Cesena dat de stadgenoot een dag later al een feestje kon bouwen. De ploeg dankte spits Giampaolo Pazzini die in blessuretijd met twee doelpunten voorkwam dat Inter een pijnlijke nederlaag incasseerde bij laagvlieger Cesena: 1-2.

"Dit hadden we van tevoren afgesproken, de wedstrijd verliep precies zoals we vanaf de eerste minuut hadden georganiseerd", grapte trainer Leonardo na afloop. "Om op deze manier te winnen is ongelooflijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen