Argentinië in Bangladesh langs Nigeria

6 september 2011, 17:46

Argentinië heeft dinsdag een ruime oefenzege op Nigeria geboekt. In Dhaka, de hoofdstad van Bangladesh, werden de Afrikanen met 3-1 verslagen. Vrijdag wonnen de Zuid-Amerikanen in India al met 1-0 van Venezuela.

Gonzalo Higuain en Angel Di Maria, beide spelers van Real Madrid, zetten Argentinië binnen het half uur op een 2-0 voorsprong. Chinedu Obasi bracht vlak na rust de spanning terug met de aansluitingstreffer, maar een eigen doelpunt van ploeggenoot Elderson twintig minuten later leidde tot de 3-1 eindstand.

Daarmee zit de oefentrip van Argentinië in Azië erop. Later deze maand speelt het twee keer vriendschappelijk tegen aartsrivaal Brazilië.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl