Huysegems: "Sta nog steeds voor goals"

5 september 2011, 08:56

De loopbaan van Stein Huysegems gaat de laatste jaren als een nachtkaars uit. Na een sterke periode bij AZ liet hij bij Feyenoord soms nog aardige dingen zien, maar bij zijn volgende clubs ging het steeds een stukje minder. Zijn contract bij RC Genk werd deze zomer ontbonden, maar Lierse SK geeft hem een nieuwe kans.

Huysegems tekende dit weekend een contract voor een jaar bij Lierse. Hij wordt betaald aan de hand van zijn prestaties, maar dat deert de aanvaller niet. "Het is logisch dat ik me eerst opnieuw moet bewijzen. En het sportieve primeert nu toch op het financiële", zegt de 29-jarige aanvaller in diverse Belgische kranten. "De voorbije jaren kwam ik door allerlei omstandigheden wat minder aan de bak, dus is het voor mij belangrijk dat ik weer veel speelminuten kan pakken. Hopelijk lukt dat bij Lierse."

Het vertrouwen in zichzelf is Huysegems niet kwijtgeraakt. "Ik hoop dat ik de ploeg komende zaterdag tegen Lokeren al van nut kan zijn. Ik barst van de honger en gretigheid. Ik sta nog steeds voor snelheid, acties en doelpunten", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen