Coach Lille: "Ervaring van Inter gaf de doorslag"

3 november 2011, 09:30

OSC Lille verloor woensdag ook de tweede confrontatie met Internazionale in de Champions League. De Fransen gingen met 2-1 onderuit in Milaan. Lille-coach Rudi Garcia keek na afloop eerst liever naar het andere duel in Groep B.

"Het gelijkspel tussen Trabzonspor en CSKA Moskou is heel goed nieuws voor ons", liet de oefenmeester weten. "We kwamen twee keer in actie tegen Inter en stapten twee keer met hetzelfde gevoel van het veld: we kunnen ze aan, maar hun ervaring en onze onervarenheid maken het verschil."

"Bij het eerste doelpunt ontbrak de focus bij ons", vervolgt Garcia. "Als Inter voorkomt, is het erg moeilijk om terug in de wedstrijd te komen. We kwamen naar Milaan om te winnen, maar we waren ook blij geweest met een punt. Een ploeg zoals Inter kloppen, is nog steeds moeilijk voor ons. Nu moeten we onze resterende twee wedstrijden winnen om door te stoten."

Lille maakt ondanks de nederlaag nog steeds kans op de knock-outfase van het kampioenenbal. De ploeg staat weliswaar laatste in Groep B met twee punten, maar heeft slechts drie punten achterstand op CSKA Moskou en Trabzonspor, die gedeeld tweede staan. Inter gaat aan kop in deze poule met negen punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen