Groep A: Gomez blinkt uit, City verslaat Villarreal

2 november 2011, 22:35   Bijgewerkt: 3 november 2011, 01:47

Bayern München is dichtbij de knock-outfase van de Champions League. Woensdag boekten de Duitsers hun derde zege in vier wedstrijden. Op eigen veld werd met 3-2 gewonnen van Napoli, terwijl Manchester City met 3-0 won bij Villarreal.

Bayern kan nog altijd niet beschikken over Arjen Robben, die met een hardnekkige blessure kampt. Maar Mario Gomez nam tegen Napoli de rol van smaakmaker graag over van de Nederlander. De spits had aan 24 minuten voldoende om een zuivere hattrick aan te tekenen en Bayern daarmee op een 3-0 voorsprong te zetten. Hij scoorde tussen de achttiende en 42ste minuut.

Door deze resultaten gaat Bayern nu met tien punten uit vier duels aan kop in groep A. Manchester City staat tweede met zeven punten. Napoli heeft vijf punten, terwijl Villarreal nog altijd wacht op zijn eerste punt van dit miljoenenbal.