Groep B: oud Inter verstevigt eerste plaats

2 november 2011, 22:41   Bijgewerkt: 2 november 2011, 23:19

Met Wesley Sneijder in de basis heeft Internazionale woensdag drie punten gepakt in de Champions League. De Milanezen, in de nationale competitie in zwaar weer, waren thuis met 2-1 te sterk voor OSC Lille.

Walter Samuel zette Inter na achttien minuten, op aangeven van Sneijder, op 1-0. Diego Milito verdubbelde de Italiaanse voorsprong na 65 minuten spelen, na een knappe actie van zijn landgenoot Javier Zanetti op de rechterflank. Tulio de Melo maakte in de slotfase nog de eretreffer voor de Fransen (2-1).

Inter trad aan met een ploeg met een gemiddelde leeftijd van 31 jaar en 317 dagen, en vestigde daarmee een nieuwe record in de Champions League. Het neemt die mijlpaal over van rivaal AC Milan, dat in 2007 tegen Celtic speelde met een ploeg die gemiddeld 31 jaar en 215 dagen oud was.

Doordat Trabzonspor en CSKA Moskou, die gedeeld tweede staan, elkaar op 0-0 hielden, scherpt Inter zijn koppositie in groep B iets aan. De Italianen hebben nu drie punten meer dan Trabzon en CSKA. Lille staat onderaan met twee punten. CSKA eindigde het duel overigens met tien man, door een rode kaart van Doumbla.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen