Oss geeft winst in slotfase weg tegen Dordrecht

7 november 2011, 21:54   Bijgewerkt: 7 november 2011, 22:13

Middenmoters FC Oss en FC Dodrecht hebben elkaar maandagavond in evenwicht gehouden in de Jupiler League: 3-3. Vooral de Brabanders mochten het zich aanrekenen dat de wedstrijd geen winnaar opleverde. De ploeg gaf in de slotfase een 3-2-voorsprong uit handen, terwijl het ook nog met een man meer op het veld stond.

Beide clubs maakten er een boeiend schouwspel van in het Frans Heesen Stadion. De thuisploeg leek op een eenvoudig avondje af te stevenen, nadat het al na een dik half uur met 2-0 voorstond. Cristopher Bieber bracht Oss na 28 minuten aan de leiding, waarna Marcel van der Sloot de voorsprong acht minuten later vanaf de strafschopstip verdubbelde: 2-0.

Hierna wisten de bezoekers zich echter terug te vechten in de wedstrijd. Danny Post zorgde voor de aansluiting, waarna Cecilio Lopes twee minuten na rust de stand weer in evenwicht bracht: 2-2. De ploeg van Dirk Heesen leek daarna alsnog aan het langste eind te gaan trekken, nadat Post tien minuten na rust van het veld werd gestuurd. Oss nam een krap half uur voor tijd weer de leiding dankzij Marc Koot, maar de zeker ogende winst van de Ossenaren viel dankzij een late treffer van Santy Hulst nog in duigen: 3-3.

Beide ploegen schieten weinig op met het gelijkspel. Oss en Dordrecht hebben nu beide vijftien punten na twaalf duels en blijven daardoor hangen in de middenmoot van de Jupiler League.