Tevreden Ranieri: "Kwalificatie is nu dichtbij"

3 november 2011, 11:15   Bijgewerkt: 3 november 2011, 11:20

Met Wesley Sneijder in de basis pakte Internazionale woensdag drie punten in de Champions League. De Milanezen, in de nationale competitie in zwaar weer, waren thuis met 2-1 te sterk voor OSC Lille. Inter-trainer Claudio Ranieri zag kwalificatie voor de knock-outfase daarmee dichtbij komen.

"Het belangrijkste was om de wil van het team te tonen", liet de Italiaanse coach na afloop weten. "We speelden een goede wedstrijd en hebben nu negen punten, dus we zijn bijna gekwalificeerd. Dit is al een moeilijk seizoen geweest voor ons, maar we geven niet op. Dat wil ik onderstrepen!"

Ranieri was vol lof over Diego Milito, die tegen de Fransen één treffer voor zijn rekening nam. "Milito creëerde een heleboel kansen tegen Lille. Hij hielp de ploeg, ik heb er nooit aan gedacht om hem van het veld te halen. Ik ben blij dat hij eindelijk de weg naar doel vond. Milito is de man die Inter heeft geholpen om de Champions League te winnen, dus hij verdient respect."

Inter gaat aan kop in Groep B met negen punten. De Italianen hebben vier punten voorsprong op CSKA Moskou en Trabzonspor, die op een gedeelde tweede plek staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen