Vermaelen: "Moet opletten dat ik nu lang fit blijf"

Ger
9 november 2011, 15:35

Thomas Vermaelen is na twee maanden blessureleed weer van de partij bij de Rode Duivels. De verdediger maakt al indruk bij Arsenal en wil ook in de Belgische ploeg een belangrijke rol gaan vervullen.

"Het is altijd goed om weer op het veld te staan, zowel bij Arsenal als bij België", zegt Vermaelen tegen Sporza. "Waarschijnlijk zal ik wel maar in één van de twee duels spelen. Ik was maandenlang uitgeschakeld en moet opletten dat ik nu lang fit blijf. Ik ben ook pas twee weken fit en moet ervoor uitkijken dat het allemaal niet te veel wordt."

De oud-Ajacied speelde met België in juni wel tegen Turkije, maar de interlands rondom dat duel miste hij door blessureleed. "Ik zag de wedstrijden op tv en kan zo toch een oordeel vellen over hun prestaties. Je merkt dat er evolutie in het spel zat en dat vind ik het belangrijkste. Ik denk wel dat we klaar waren om tweede te worden. Als je ziet waar we allemaal onnodig punten verloren, dan is dat toch spijtig."

"De oefenwedstrijden tegen Frankrijk en Roemenië, twee goede tegenstanders, staan zeker al in het teken van onze WK-campagne. Onze groep blijft toch dezelfde en we willen de duels gebruiken om te groeien en ons verder te ontwikkelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen