Feyenoord doet PSV weer pijn in Kuip

4 december 2011, 14:22   Bijgewerkt: 4 december 2011, 14:46

In het stadion waar het vorig seizoen het kampioenschap verloor, heeft PSV opnieuw een gevoelige tik om de oren gekregen. In de Kuip was Feyenoord met 2-0 te sterk, waardoor de Brabanders de aansluiting met koploper AZ dreigen te verliezen. Sekou Cissé en Ruben Schaken tekenden voor de Rotterdamse doelpunten.

De emoties van toen waren er nu niet, maar het spel van Feyenoord was er niet minder om. Dit seizoen heeft de club de kracht om in topduels het beste in zichzelf naar boven te halen en dat was nu niet anders. En wat in de uitwedstrijden tegen Ajax (1-1) en AZ (1-2) nog niet lukte, namelijk winnen, lukte nu, voor eigen publiek, wel.

PSV speelde te slordig om Feyenoord daarna nog in de problemen te brengen. De Eindhovenaren staken de laatse weken in uitstekende vorm en scoorden aan de lopende band, maar in de Kuip wilde het niet vlotten. Kansen kreeg de ploeg voldoende, vooral via oud-Feyenoorder Georginio Wijnaldum, maar goal bleef uit. Feyenoord kreeg vervolgens zelfs kansen op de de 3-0. Eén keer had Schaken Isaksson al gepasseerd, maar kon Willems de bal ternauwernood van de lijn glijden.

En Feyenoord? Dat blijft knap meedoen in de subtop van de Eredivisie. De Rotterdammers staan na vijftien wedstrijden gelijk met Ajax en naderen nu ook PSV tot op vier punten. Als de ploeg vanaf nu in ieder duel kan brengen wat het in topwedstrijden laat zien, kan het nog een mooi seizoen worden in Rotterdam-Zuid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen