Ferguson benadrukt: "Niet in paniek raken"

5 januari 2012, 09:15

Verliezen, dat overkomt Manchester United niet vaak. Laat staan twee keer op rij, tegen teams die een stuk lager op de ranglijst staan. Na de pijnlijke thuisnederlaag tegen hekkensluiter Blackburn Rovers op oudjaarsdag verloor de regerend kampioen woensdag ook de uitwedstrijd tegen Newcastle United. Het werd 3-0.

Door deze twee nederlagen op rij lijkt United in een crisis beland, maar manager Sir Alex Ferguson wil dat woord niet in de mond nemen. "We moeten niet in paniek raken. In deze tijd van het jaar kan het gebeuren dat je een keer verliest. We hebben de ervaring om hier mee om te gaan, we moeten de boel weer op de rails krijgen."

Volgens de Schot was het spel van zijn team tegen Newcastle United niet eens zo slecht. "We begonnen prima, maar Newcastle maakte al vroeg een geweldige goal. Dat doelpunt sloeg over naar de supporters, het hele stadion begon er in te geloven. De 2-0 was vervolgens de nekslag voor ons. Het verhaal van de wedstrijd was, mijn inziens, dat die twee prachtige schoten Newcastle in een zetel brachten."

Door de nederlaag heeft United nu drie punten achterstand op koploper Man City. "Dat is prettig voor hen, natuurlijk", is het enige dat Ferguson daarover wilde zeggen.

De volgende wedstrijd van ManU is zondag, in de FA Cup tegen Manchester City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen