Doelman Stijnen voorzitter derdeklasser

Ger
7 februari 2012, 08:23

Sporting Hasselt heeft in de persoon van Stijn Stijnen een opmerkelijke nieuwe voorzitter. De doelman van Beerschot behoedde de Belgische derdeklasser voor de financiële ondergang en gaat nu dus in een bestuursfunctie verder.

"Het lag voor de hand dat ik die rol op mij zou nemen", zegt Stijnen in Het Belang van Limburg. "Let wel, mijn voorzitterschap betekent niet dat dit een dagtaak wordt. Ik ben in de eerste plaats nog altijd doelman van Beerschot. Maar op deze manier heb ik een beter zicht op het reilen en zeilen van de club."

Hasselt heeft maar één punt voorsprong op hekkensluiter Wijgmaal. Stijnen: "We proberen er gewoon het beste van te maken. Blijven we in derde klasse, fijn. Lukt dat niet, ook geen probleem. Onze eerste doelstelling is de club stabiel maken. Daarna kunnen we het hebben over een sportieve visie."

Stijnen raakte vorig jaar in opspraak door als doelman van Club Brugge zichzelf op een internetforum op te hemelen en ploeggenoot Colin Coosemans de grond in te boren. Voor de Belgische topclub reden om Stijnen te ontslaan en verder te gaan met Coosemans.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen