Martins Indi en Van la Parra nieuw bij Jong Oranje

24 februari 2012, 12:55

Bruno Martins Indi en Rajiv van la Parra zijn voor het eerst in hun carrière opgeroepen voor Jong Oranje. De verdediger van Feyenoord en de aanvaller van SC Heerenveen maken deel uit van de groep voor het EK-kwalificatieduel met Schotland.

Het duel in Schotland is voor Jong Oranje van groot belang, want het verschil tussen beide ploegen op de ranglijst bedraagt slechts één punt. "Bovendien willen we revanche nemen voor de thuisnederlaag tegen de Schotten, vorig jaar", zei coach Cor Pot vrijdag. "Dit wordt een cruciale wedstrijd, onze bedoeling is om te winnen."

Ondanks het belang van deze wedstrijd, krijgt Jong Oranje geen extra spelers van het 'grote' Oranje. "Nee, want het Nederlands elftal is het belangrijkste. Ook nu, ja. Dat wist ik van te voren, dus daar ga ik verder ook niet over klagen", benadrukt Pot.

Selectie Jong Oranje: Patrick van Aanholt (Vitesse), Leandro Bacuna (FC Groningen), Nacer Barazite (AS Monaco), Jerson Cabral (Feyenoord), Jordy Clasie (Feyenoord), Virgil van Dijk (FC Groningen), Lerin Duarte (Heracles Almelo), Leroy Fer (FC Twente), Marco van Ginkel (Vitesse), Jeffrey Gouweleeuw (sc Heerenveen), Kelvin Leerdam (Feyenoord), Adam Maher (AZ), Bruno Martins Indi (Feyenoord), Bram Nuytinck (N.E.C.), Sergio Padt (AA Gent), Rajiv van la Parra (sc Heerenveen), Género Zeefuik (N.E.C.), Jeroen Zoet (RKC Waalwijk).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen