Van den Brom: "Pijnlijk en zuur, hopeloze maand"

1 februari 2012, 10:29

Vitesse zal de eerste maand van 2012 snel willen vergeten. Na competitienederlagen tegen PSV en aartsrivaal NEC werd de ploeg dinsdag door SC Heerenveen uit de KNVB Beker geknikkerd. In de Gelredome waren de Friezen met 1-2 te sterk.

En dus kan trainer John van den Brom van Vitesse maar één conclusie trekken: "We zijn dramatisch uit de winterstop gekomen. Dit is een hopeloze maand. Pijnlijk en zuur", citeert Omroep Gelderland hem. Vitesse kwam tegen SC Heerenveen 1-0 voor, maar zakte door zijn hoeven nadat Elm de gelijkmaker binnenkopte. "Je wordt geslacht in een standaardsituatie, waarbij iemand staat te slapen. Dat is dodelijk, ook omdat we er zoveel aandacht aan hebben besteed. En dan knapt er iets in de ploeg."

Toch moet Van den Brom erkennen dat het verlies van zijn team tegen Heerenveen terecht was. "Zij waren gewoon beter. Wij hebben na onze goal geen kans meer gehad. Dit is een enorme domper. De beker is voorbij en je zal verder moeten. Over vier dagen moeten we er weer staan tegen NAC Breda", aldus de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen