Di Matteo: "Dit betekent veel, voor iedereen"

15 maart 2012, 08:18

Roberto di Matteo beleefde woensdag een prachtige avond. Als interim-opvolger van André Villas-Boas zag de Italiaan zijn Chelsea na verlenging afrekenen met Napoli. Na negentig minuten was het 3-1, in verlenging maakte Ivanovic er 4-1 van.

Na het laatste fluitsignaal was de ontlading enorm op Stamford Bridge. "Het betekent veel voor deze club om actief te blijven in de Champions League. Iedereen was heel blij en door het dolle heen, dat was duidelijk zichtbaar. Ik heb al een aantal geweldige avonden bij deze club meegemaakt, maar deze zal altijd speciaal blijven. De manier waarop we gespeeld hebben, met passie, geeft hoop voor de rest van het seizoen."

"We wisten dat we een slechte uitgangspositie hadden en dat we iets bijzonders moesten neerzetten om door te gaan", vervolgt hij. "We hebben passie, kwaliteit en teamspirit getoond en dat is precies wat vanavond nodig was. Na de goal van Napoli toonden de spelers bovendien mentale veerkracht. Ik rekende al een beetje op strafschoppen, maar gelukkig maakte we in verlenging nog het vierde doelpunt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen