Gall: "Barcelona hoefde niet te bellen"

30 april 2012, 14:06

Joop Gall gaat weer aan de slag. De 48-jarige Groninger heeft een contract getekend bij FC Emmen. De oud-verdediger stapte eerder dit seizoen op bij Go Ahead Eagles.

Gall had meer aanbiedingen op zak, maar koos gedecideerd voor FC Emmen. De Drentse Jupiler League-club, dit seizoen onderaan geëindigd, werkt onder bestuursvoorzitter Ronald Lubbers hard aan een gezonde toekomst met sportief succes. De financiële situatie bij Emmen was lange tijd zorgelijk.

“Ik ben een gevoelsmens en het verhaal van Lubbers sprak me aan. Hoeveel energie hij in Emmen steekt en het enthousiasme dat hij uitstraalde, en eventueel de mogelijkheden die wellicht gaan plaatsvinden, hebben mij doen besluiten dat ik niet eens naar andere clubs wilde luisteren”, verklaart Gall zijn beslissing aan RTV Drenthe. “Zoekt FC Barcelona ook nog een trainer? Ik vond het verhaal van Emmen dusdanig motiverend en zo'n grote uitdaging, om het veel beter te doen dan nu, dat Barça niet eens hoeft te bellen. Dit vind ik een veel betere en leukere uitdaging.”

Emmen werkt komend seizoen met een bescheiden begroting, maar dat zegt Gall niets. “Met Veendam is me dat ook een paar keer prima gelukt. Dus dat kan ook voor Emmen gelden”, vervolgt Gall, die ambitieus is. “Mijn streven is, wel afhankelijk van de kwaliteit die wil en kan komen, om een gooi te doen naar het linkerrijtje.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen