Mpenza is weg uit Bakoe en zoekt nieuwe club

26 april 2012, 14:35

Het Azerbeidzjaanse avontuur van Emile Mpenza zit er op. De 33-jarige spits is per direct vertrokken bij Neftchi Bakoe en zoekt een nieuwe club, eventueel in België.

Het vertrek van Mpenza uit Bakoe is niet vlekkeloos verlopen, want beide partijen hebben nog een juridisch geschil. De club meent recht te hebben op geld van de oud-international, Mpenza vindt van niet. Zijn advocaten houden zich daar mee bezig, Mpenza is volop aan het trainen. ''Ik leef als een prof'', beweert de spits, die zijn conditie op peil houdt bij een ploeg waarvan hij de naam niet wil noemen, in Le Soir.

Van plan om zijn schoenen aan de wilgen te hangen is Mpenza niet. ''Ik zou zowel in België als in het buitenland aan de slag kunnen. Ik word 34 in de zomer en ben nog in volle vorm. Tot de transferperiode weer opent, zal ik hard werken. En intussen breng ik veel tijd door met mijn zoontje. Daar geniet ik enorm van'', aldus de aanvaller.

Mpenza speede in het verleden voor onder meer Moeskroen, Standard, Schalke 04, Hamburger SV en Manchester City. Hij kwam 57 keer uit voor de Belgische ploeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen