Utrecht nagenoeg compleet naar Vijverberg

11 april 2012, 18:08

FC Utrecht is nagenoeg compleet voor de uitwedstrijd tegen De Graafschap van komende donderdag. De Domstedelingen missen alleen de niet-wedstrijdfitte Jacob Mulenga en Leon de Kogel, en de geschorste Nana Asare.

“Nadat Richard Roelofsen het werk van Andries Ulderink overnam, is de ploeg wat behoudender gaan spelen”, analyseert coach Jan Wouters de tegenstander op de clubwebsite. “Aangezien dit niet de gewenste punten heeft opgeleverd, is het onzeker of Roelofsen aan dit strijdplan vasthoud. Maar ook daar hebben we rekening mee gehouden. We zijn voorbereid zodat we de accenten in het veld eenvoudig kunnen verleggen. Maar het belangrijkste is dat we duels winnen.”

“Alles begint tenslotte met strijd en dat geldt zeker voor een club als FC Utrecht. Het lijkt misschien zo dat als het bij ons even niet loopt, het aan de instelling van de spelers ligt. Maar ik ben er van overtuigd dat dit niet zo is”, benadrukt Wouters. “Het kan zijn dat we positioneel niet goed staan of dat we net op een verkeerde manier druk zetten. We willen allemaal winnen, dus aan de instelling ligt het niet. Ik verwacht in Doetinchem in ieder geval een wedstrijd vol met strijd.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen