Clubloze Sonck: "Qatar? Dat zou fantastisch zijn"

Ger
10 juni 2012, 16:25

Wesley Sonck wist in april met Lierse SK geen overeenstemming te bereiken over een nieuw contract en besloot daarop te vertrekken. De 33-jarige aanvaller wacht echter nog altijd op een nieuwe werkgever.

"Ik zal tot de laatste dag voor mijn vak leven. Ik wil absoluut in topconditie blijven. Ik heb sport nodig, dat is mijn verslaving. Ik heb twee weken vakantie gehad en ik werd bijna gek", zegt Sonck op het Belgische Radio 2. "Uitspattingen zijn voor na mijn carrière. Ik drink niet te veel pintjes of wijn. Zaterdag heeft mijn gezin frietjes gegeten, maar ik heb wat soep gedronken."

De oud-Ajacied wil graag nog eens laten zien dat hij niet versleten is. "Ik heb veel ervaring en ik heb nog altijd het niveau om in eerste klasse te spelen. Als dat niet meer zo zou zijn, zou ik stoppen met voetballen", aldus Sonck. "Ik heb nog geen enkel voorstel gekregen. Ik ben niet zenuwachtig, want toen ik bij Club Brugge vertrok zat ik ook in zo'n situatie."

"Het zou wel jammer zijn, voor mij én voor mijn nieuwe club, als ik de voorbereiding zou moeten missen. Dat is toch belangrijk. Veel clubs denken dat ik een dure speler ben, maar ik besef dat de situatie veranderd is. Er zullen wel aanbiedingen komen. Ik sta open voor alles, maar zou liever niet meer tegen de degradatie spelen. Qatar? Dat zou fantastisch zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen