Italianen in ander systeem tegen Ierland

18 juni 2012, 20:04

Zoals verwacht heeft bondscoach Cesare Prandelli van Italië het systeem voor de laatste poulewedstrijd tegen Ierland omgegooid. In plaats van 3-5-2 speelt de viervoudig wereldkampioen vanavond 4-3-1-2, met Antonio Di Natale en Antonio Cassano in de aanval. Di Natale krijgt voor het eerst dit EK de voorkeur boven Mario Balotelli, die wat last van de knie heeft.

Andrea Barzagli keert terug in de achterhoede na een kuitblessure, waardoor Daniele De Rossi weer naar het middenveld verhuist. Vleugelverdedigers Ignazio Abate en Federico Balzaretti starten voor het eerst dit EK in de basis, ten koste van Christian Maggio en Emanuele Giaccherini.

Bij Ierland draagt Damien Duff voor één keer de aanvoerdersband. De aanvaller speelt zijn honderdste interland. De Ieren zijn al uitgeschakeld, na ruime nederlagen tegen Kroatië (1-3) en Spanje (0-4).

Als Spanje-Kroatië, de andere wedstrijd in deze poule, in een gelijkspel van minimaal 2-2 eindigt, ligt Italië er ongeacht het resultaat tegen de Ieren uit.

Opstellingen

Italië: Buffon, Abate, Chiellini, Barzagli, Balzaretti, Motta, Marchisio, De Rossi, Pirlo, Cassano, Di Natale

Ierland: Given, St Ledger, Ward, O'Shea, Dunne, Whelan, McGeady, Andrews, Duff, Doyle, Keane

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen