Montolivo: "Grote opluchting dat we wonnen"

25 juni 2012, 08:27

Heel even leek Riccardo Montolivo de schlemiel van Italië te gaan worden. Hij miste tegen Engeland de tweede strafschop van de Italianen, waarna Engeland een voorsprong nam. Missers van Ashley Young en Ashley Cole zorgden er vervolgens echter voor dat niemand meer over de mislukte penalty van Montolivo sprak.

"Dat we wonnen was een grote opluchting, vooral voor mij", zegt de middenvelder van Italië op de website van de UEFA. "Ik voelde me vreselijk nadat ik mijn strafschop gemist had. Het was een lastig moment, maar gelukkig liep het goed af. We mogen van geluk spreken dat we een keeper als Gianluigi Buffon in het doel hadden."

Montolivo vond de overwinning van zijn ploeg in de kwartfinale van dit EK volledig terecht. "We hebben de hele wedstrijd aangevallen en kansen gecreëerd. Het was heel onrechtvaardig geweest om na zo'n wedstrijd na strafschoppen te verliezen."

In de halve finale van dit EK stuit Italië op Duitsland. "Dat is, met Spanje, misschien wel de beste ploeg van dit EK. Maar we zijn voor niemand bang", aldus Montolivo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen