Torres: "Zege leidt hopelijk tot kentering"

15 juni 2012, 00:00

Fernando Torres snoerde donderdag de critici de mond. De aanvaller hielp Spanje met twee doelpunten aan een 4-0 zege op Ierland. Na afloop had hij het vooral over de prestatie van zijn team.

“We hebben een goede wedstrijd gespeeld”, citeert Sporza Torres. “Dat was ook nodig na het gelijkspel tegen Italië. Ik hoop dat deze overwinning voor de kentering zorgt. Of we nu met of zonder uitgesproken spits spelen, maakt mij niet uit. Ik ben wel heel blij met mijn twee goals."

De Ieren liggen er door het verlies tegen de Spanjaarden uit. Keith Andrews toonde na afloop zijn bewondering voor de Zuid-Europeanen. “Spanje is zonder twijfel de beste ploeg waar ik in mijn leven al tegen gevoetbald heb. We hebben het overgrote deel van de wedstrijd achter schaduwen aangelopen en raakten maar niet in hun buurt. Fantastisch voor hen, maar o zo teleurstellend voor ons. We hebben proberen te leren uit de goals die we van Kroatië te slikken kregen, maar we hebben onszelf opnieuw in de voet geschoten. Er waren een paar behoorlijke domme doelpunten bij. We hebben dus niets geleerd. Spanje strafte het minste concentratieverlies af."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen