Barça-coach Vilanova rekent op 'bijzondere' Afellay

17 juli 2012, 17:02

De nieuwe trainer van FC Barcelona, Tito Vilanova, kreeg het vorig jaar tijdens de Spaanse Super Cup aan de stok met José Mourinho. De coach van Real Madrid prikte daarbij met zijn vinger in het oor van de Catalaan, die toen nog assistent was. Toch ontkent Vilanova dat hij op gespannen voet leeft met Mourinho.

"Ik heb geen slechte verhouding met Mourinho. Het is vermoeiend om een jaar na dato nog steeds over dat incident tijdens de Super Cup te praten. Inmiddels is dat voor mij een afgesloten hoofdstuk", liet Vilanova weten tijdens een persconferentie.

De oefenmeester sprak zijn hoop uit op korte termijn nog een defensieve versterking te kunnen begroeten in Camp Nou. "Het liefst heb ik een speler die zowel op de backposities als in het centrum uit de voeten kan. We zoeken een beetje naar het type Javi Martínez (speler van Athletic de Bilbao, red.), maar er zijn genoeg andere opties."

Vilanova liet ook nog even zijn licht schijnen over Ibrahim Afellay, die in verband wordt gebracht met een transfer. "Ik reken op alle spelers, dus ook op Ibi. Hij is een voetballer met bijzondere kwaliteiten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen