Hodgson accepteert besluit Terry met tegenzin

24 september 2012, 14:40

De Engelse bondscoach Roy Hodgson is niet blij met de beslissing van John Terry om zijn interlandcarrière te beëindigen. De verdediger vond zijn positie onhoudbaar omdat de Engelse voetbalbond een strafzaak tegen hem begonnen is wegens vermeend racisme. Hodgson vindt het jammer dat hij hiermee een belangrijke kracht verliest.

"Ik wil John Terry bedanken voor zijn betrokkenheid bij de Engelse ploeg sinds ik manager ben", stelt de bondscoach in een korte verklaring. "Voor mij is het uiteraard een teleurstelling om een speler met zijn ervaring en kwaliteiten kwijt te raken. Ik heb tijdens mijn periode als bondscoach een goede band met John opgebouwd en accepteer zijn beslissing met tegenzin. Hij heeft me telefonisch op de hoogte gesteld van zijn beslissing en ik wil John het allerbeste wensen in de toekomst bij zijn club."

Eerder dit jaar besloot de voetbalbond van Engeland al om Terry zijn aanvoerdersband bij de nationale ploeg af te pakken. Dat was voor toenmalig bondscoach Fabio Capello aanleiding om zijn functie neer te leggen. De Italiaan werd opgevolgd door Hodgson.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen