Clubloze Lucius sluit aan bij FC Eindhoven

17 oktober 2012, 13:26

Theo Lucius speelt na de winterstop vermoedelijk weer voor FC Eindhoven. De 35-jarige middenvelder traint de komende periode al mee en volgens het Eindhovens Dagblad is de intentie dat Lucius vanaf januari op amateurbasis mee gaat voetballen.

"Ik heb altijd een goed gevoel bij deze club gehad. En hoop na de winterstop veel aan het spelen toe te komen", luidt de eerste reactie van Lucius in de regionale krant. De terugkeer van Lucius naar Eindhoven is opvallend, aangezien beide partijen afgelopen zomer geen akkoord wisten te bereiken over een nieuw contract. Volgens Lucius is de situatie sindsdien echter veranderd. "Ik had het idee dat ze toen kozen voor de jongeren. Dat is hun goed recht. Nu komen ze erachter dat ervaring gewenst is. Ik hoop op de trainingen al iets binnen te groep te creëren, zodat er punten gepakt worden."

Lucius stapte eind september, na een dienstverband van amper een maand, op bij RKC Waalwijk. Hij vond dat hij in het Mandemakers Stadion te weinig aan spelen toekwam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen