Vlaar droomt van bekersucces op Wembley

30 oktober 2012, 11:09   Bijgewerkt: 30 oktober 2012, 11:43

Prijzen pakken, dat is het doel van iedere voetballer. Maar als aanvoerder komt daar een extra dimensie bij, want dan mag je de prijs als eerste in de lucht houden. Ron Vlaar droomt er van om dat voor Aston Villa te doen. Het liefst al dit jaar, in de League Cup. Om die droom levend te houden moet vanavond Swindon Town geklopt worden.

"Natuurlijk droom ik er van om een prijs omhoog te houden voor Aston Villa", zegt Vlaar, die kort na zijn komst naar Birmingham gepromoveerd werd tot aanvoerder, op de website van de Engelse club. "Bekerwedstrijden zijn echt iets om naar uit te kijken. Wembley is nog ver weg, maar het zou geweldig zijn om daar te mogen spelen."

In zijn carrière pakte Vlaar tot dusver één prijs, al voelde die prijs voor hem niet als zijn verdienste. "Met Feyenoord wonnen we de beker in een jaar dat ik geblesseerd was", verwijst hij naar de bekerzege in het seizoen 2007/ 2008. "Omdat ik aan mijn herstel werkte, was ik dat seizoen niet veel op de club. Natuurlijk was ik heel blij voor mijn teamgenoten en iedereen rond de club, maar voor mij persoonlijk voelde het anders."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen