Jovanovic: "Ik ben een uitstekende speler"

16 november 2012, 07:30

Milan Jovanovic is erg te spreken over John van den Brom, zijn coach bij Anderlecht. De Servische spelmaker is zijn Nederlandse oefenmeester dankbaar voor het vertrouwen dat hij constant in hem uitspreekt.

"De trainer herhaalt constant dat hij in mij gelooft en dat ik zelfs al eens een bal mag verliezen. Dat komt mijn vertrouwen alleen maar ten goede", zegt Jovanovic tegen Sporza. "Ik voel me hier dan ook geweldig, zeker nu we kampioen werden en in de Champions League mogen spelen. Mijn doel dit seizoen is hetzelfde: de titel pakken. Voor de rest denk ik niet aan mijn toekomst. Dus ook niet aan een vertrek in januari, helemaal niet. Ik speel ook niet voor een transfer. Ik wil gewoon een goeie sfeer, een leuk leven, goed voetballen en een voorbeeld zijn voor mijn ploeggenoten."

Dat Jovanovic aardig kan voetballen weet hij overigens zelf ook. "Kijk: toen ik bij Anderlecht tekende, stelde het bestuur drie jaar voor. Ik heb gezegd: twee jaar volstaat. Waarom? Omdat ik sterk in mezelf geloof. 99 procent zou dat risico op zijn 31ste niet nemen, maar ik ben nu eenmaal een 'excellent player', dat weet ik, zelfs al speel ik slecht. Als Anderlecht gelukkig is met mijn prestaties, ben ik dat ook. Maar blijkbaar moet ik me nog altijd bewijzen aan de pers. Maar goed, dat is jullie werk."

Jovanovic verruilde Liverpool in de zomer van 2011 voor Anderlecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen