Lierse-speler weigert hand coach en moet weg

24 december 2012, 10:45

Zijn gedrag tijdens de wedstrijd tegen Leuven komt Dolly Menga duur te staan. De aanvaller van Lierse SK weigerde na zijn wissel de uitgestoken hand van trainer Hany Ramzy en de coach tilt daar zwaar aan. Wat hem betreft, moet Menga weg.

"Wat mij betreft moet Menga vertrekken in de winter. Onder mij speelt hij niet meer. Ik zal hem niet meer selecteren en hij maakt geen deel meer uit van de selectie", was de duidelijke taal van de coach tijdens de persconferentie na de wedstrijd. "Hij negeerde mij, maar ook zijn ploegmaats en de staf op de bank. Hij is de enige die het team en vooral mij niet respecteert. We hebben spelers nodig die alles geven en dat doet hij niet. Zo'n egoïstische speler past niet in de groep. Hij heeft geen discipline op én naast het veld. Hij toonde al langer een gebrek aan discipline. Dat kan in geen enkele team en zeker niet in een team dat moet knokken voor het behoud."

Maged Samy, voorzitter van Lierse, steunt zijn trainer. "Ramzy heeft mij ingelicht over zijn standpunt. Ik zal maandag praten met Menga. Het is de beslissing van de coach. We zien wel hoe we de zaak afhandelen", zegt hij in het Gazet van Antwerpen.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen