Drie goals in tien minuten voor Ronaldo

27 januari 2013, 13:52

Cristiano Ronaldo heeft Real Madrid aan een ruime overwinning op Getafe geholpen. De Portugese sterspeler kwam na een uur spelen op stoom en scoorde drie keer in tien minuten. Zijn laatste treffer kwam uit een strafschop, waarna hij van coach José Mourinho een publiekswissel kreeg.

Lang had Madrid het moeilijk met Getafe. Bij rust stond het nog 0-0, waarna Sergio Ramos de score ongeveer tien minuten na de hervatting opende. Toen vond Ronaldo het tijd worden om wat te laten zien. In tien minuten tijd scoorde hij drie keer, waardoor hij het duel definitief besliste. Nadat Mourinho Karim Benzema in de ploeg bracht voor Ronaldo werd er niet meer gescoord.

Real Madrid blijft derde in de Spaanse competitie, achter rivalen FC Barcelona en Atletico Madrid. Die ploegen komen later vandaag nog in actie. Barcelona speelt thuis tegen Osasuna, terwijl Atletico op bezoek gaat bij Athletic de Bilbao.