Allegri baalt: "Voetbal kwestie van centimeters"

13 maart 2013, 08:09   Bijgewerkt: 13 maart 2013, 08:21

FC Barcelona speelde geweldig, dat geeft AC Milan-coach Massimiliano Allegri ruiterlijk toe. Hij noemt het spel van de Catalaanse club in de eerste 45 minuten van de onderlinge Champions League-wedstrijd zelfs 'buitengewoon'. Maar toch blijft de coach van Milan het gevoel houden dat er meer mogelijk geweest was voor zijn ploeg.

Allegri doelt daarbij vooral op een moment vlak voor rust, toen Milan-spits Niang alleen door kon lopen richting Victor Valdes. De spits raakte de binnenkant van de paal, waarna Barça enkele ogenblikken later wél toesloeg en de 2-0 op het scorebord bracht. "Voetbal is soms een kwestie van centimeters", zegt de Milan-coach op de website van de UEFA. "Wij konden de 1-1 maken en raakten de paal, even later scoort Barça wel met een bal die net door de benen van één van onze verdedigers gaat."

"Voetbal zit zo in elkaar", weet hij. "In de eerste wedstrijd hadden wij het geluk aan onze zijde met die openingsgoal, nu zat het net even tegen. We zijn teleurgesteld, want we waren heel dicht bij een droomresultaat. Maar mijn spelers hebben geknokt tot de laatste minuut, ook nadat FC Barcelona op 3-0 gekomen was. We zijn een jonge ploeg en van dit soort ervaringen in de CL kunnen we alleen maar groeien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen