Mourinho: "De wereld stopt om dit duel te kijken"

4 maart 2013, 19:25   Bijgewerkt: 5 maart 2013, 00:13

Dinsdagavond draait de wereld volgens José Mourinho maar om één ding: de Champions League-kraker tussen Manchester United en Real Madrid. "De wereld stopt om naar deze wedstrijd te kijken", stelde hij maandag zonder blikken of blozen.

Manchester United en Real werken op Old Trafford het tweede deel van hun onderlinge gevecht om een plek in de kwartfinale van de Champions League af. Deel één, in Madrid, eindigde onbeslist (1-1). Door dat resultaat is Manchester United nu licht favoriet, maar één doelpunt kan voor Real Madrid al genoeg zijn om door te gaan.

Mourinho kijkt uit naar het voetbalgevecht in Manchester. "Man United maakt een fantastische periode door en heeft al maanden niet verloren. Wij zijn ook goed in vorm, maar het is afwachten wat het verschil gaat maken", zegt hij op UEFA.com.

De Portugese coach kondigt aan dat zijn team de aanval zal zoeken. "We moeten zorgvuldig verdedigen, maar zijn hier om aan te vallen. Daar bestaat geen twijfel over. Iedereen is fit, behalve doelman Iker Casillas. We zijn er klaar voor. Het is eigenlijk jammer dat de wedstrijd pas morgen is, nu moeten we nog een dag wachten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen