Ramos beslissend in tegenvallende Clásico

2 maart 2013, 17:51   Bijgewerkt: 2 maart 2013, 21:48

FC Barcelona heeft voor de tweede keer in vier dagen tijd niet van aartsrivaal Real Madrid kunnen winnen. Na de fatale nederlaag in de halve finale van de Copa del Rey ging de ploeg zaterdag in de competitie met 2-1 onderuit bij De Koninklijke. Sergio Ramos werd matchwinner in het Estadio Santiago Bernabéu.

Het B-elftal van Real kwam in de vijfde minuut wel op voorsprong. Karim Benzema tikte bij de tweede paal knap een voorzet van Álvaro Morata binnen. Bij Barcelona waren alle sterren wel van de partij, met uitzondering van de geblesseerde Xavi.

Lionel Messi tekende twaalf minuten na de openingstreffer voor de gelijkmaker. De Argentijnse ster kapte Sergio Ramos kinderlijk eenvoudig uit en schoot binnen in de korte hoek. Daarmee kwam Messi voor de zestiende competitiewedstrijd op rij tot scoren. Inmiddels heeft hij dit seizoen al 39 keer gescoord in de Spaanse competitie.

Na het leuke begin zakte de kraker behoorlijk in wat amusementswaarde betreft. Pas na het invallen van Ronaldo en Sami Khedira werd het interessant en trok Real aan het langste eind. In de 82ste minuut troefde Ramos Gerard Piqué af in een luchtduel bij een corner, waarmee hij voor de 2-1 zorgde en de volksheld van Madrid werd.

Ondanks de overwinning staat Real Madrid, derde in La Liga, nog dertien punten achter op koploper FC Barcelona. Nummer twee Atletico Madrid kan zondag op negen punten van de Catalaanse club komen. De hoofdstedelingen bezoeken subtopper Malaga, de nummer vier van de ranglijst

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen