Trotse Roura: "Recente kritiek op Barça te hevig"

13 maart 2013, 08:21

Er werd al gesproken over het einde van een tijdperk, maar FC Barcelona bewees dinsdag dat al die verhalen veel te voorbarig zijn geweest. Tegen AC Milan speelde de club weer het voetbal waarvoor het de laatste jaren zo veel complimenten kreeg.

Jordi Roura, de interim-coach van FC Barcelona, is trots op zijn ploeg. "Het was een geweldige wedstrijd", stamelt hij na de 4-0 overwinning van zijn ploeg op AC Milan. "De spelers hebben opnieuw laten zien hoe speciaal ze zijn. Iedereen toonde de absolute wil om te winnen, ik ben zeer trots op ze", zegt hij op de site van de UEFA.

De 4-0 zege was volgens Roura hét ultieme antwoord op de kritiek die zijn ploeg de laatste weken te verduren gekregen had. "De kritiek die het elftal de laatste tijd kreeg, was te hevig", vindt hij. "Om die reden kunnen we dubbel trots zijn op hetgeen we hier hebben laten zien. Dit team heeft al veel gewonnen, maar is nog altijd hongerig."

Volgens Roura was dinsdag ook een belangrijke rol weggelegd voor het publiek. "De fans waren fantastisch. Zij waren van doorslaggevende waarde in deze wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen