Clasie: "Geef nog steeds alles voor deze club"

15 april 2013, 08:42   Bijgewerkt: 15 april 2013, 12:26

Met de opmerking dat sommige spelers van Feyenoord 'even niet zichzelf zijn' leek trainer Ronald Koeman na de wedstrijd tegen RKC Waalwijk vooral te verwijzen naar Jordy Clasie. De middenvelder speelde een heel matige partij en erkent dat hij een mindere periode doormaakt, maar ontkent dat hij met zijn hoofd bij andere clubs zit.

"Mijn instelling is nog steeds hetzelfde", zegt Clasie, die dit seizoen debuteerde bij Oranje en in de belangstelling staat van Fiorentina, in AD Sportwereld. "Ik geef nog steeds alles voor deze club. Ik denk dat de meeste jongens er bij ons ook zo over denken. Maar het komt er inderdaad niet echt meer uit in de laatste drie wedstrijden."

Aanvoerder Stefan de Vrij geeft in dezelfde krant toe dat het gelijkspel bij RKC (1-1) een grote dreun voor zijn club is. "Of de energie op is bij Feyenoord? Daar lijkt het misschien wel op als je ons tegen RKC ziet spelen. Iedereen moet bij ons maar eens in de spiegel kijken of hij er meer aan moet doen. Maar voor mezelf kan ik wel zeggen dat ik er nog steeds alles voor over heb om mezelf verder te ontwikkelen", stelt hij.

Door het gelijkspel in Waalwijk blijft Feyenoord steken op plek vier in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen