Mourinho wil ook return tegen Galatasaray winnen

8 april 2013, 17:39

Alleen een wonder kan Real Madrid, na de 3-0 zege in de heenwedstrijd, nog uit de halve finale van de Champions League houden. In de return tegen Galatasaray staat voor de Spaanse club dus weinig op het spel, al eist coach José Mourinho een zege.

"Als we morgen met 2-0 of 3-1 verliezen zijn we alsnog door, maar dan zal ik niet als een blij mens het vliegtuig terug naar Spanje in stappen", zegt de coach van Real Madrid op de website van de UEFA. "Ik wil dat mijn team ook deze wedstrijd wint."

Mourinho ziet zijn team inmiddels als één van de vier belangrijkste kandidaten om de Champions League te winnen. "Voordat de kwartfinales begonnen, dacht ik dat alle acht de teams gelijke kansen hadden. Inmiddels heb ik mijn mening iets bijgesteld. FC Barcelona, Real Madrid, Bayern München en Juventus hebben een streepje voor op de anderen, ik geef al deze teams 25 procent kans om het toernooi te winnen."

Twee van deze teams, Bayern en Juve, spelen tegen elkaar. De andere kwartfinale gaat tussen Malaga en Dortmund. "Die teams zijn vergelijkbaar", vindt Mourinho.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen