Real door ondanks verlies, Sneijder trefzeker

9 april 2013, 22:51   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Wesley Sneijder heeft dinsdagavond in de Champions League met Galatasaray geen wonderen kunnen verrichten. De Turkse koploper joeg tijdens de return in Istanbul het hautaine Real Madrid wel de nodige schrik aan: 3-2.

Het laatste greintje hoop op een Turkse stunt leek al in de 8e minuut verdwenen. Na slecht uitverdedigen kon Cristiano Ronaldo met een simpele voetbeweging uit een voorzet van Sami Khedira de score openen (0-1). Het was zijn 50e treffer dit seizoen in alle competities en zijn 10e doelpunt in de Champions League. Vorige week sloeg de parmantige Portugees in de 9e minuut toe tegen Galatasaray.

Na de snelle treffer van Ronaldo was Galatasaray tot aan de rust aanvallend machteloos tegen Real Madrid, dat het duel rustig controleerde. Sneijder en de oude krijger Didier Drogba konden zich voorin niet onderscheiden. De ex-Ajacied kreeg nog wel geel wegens aanmerkingen op de leiding.

Na ruim een uur liet de duurbetaalde Nederlander een droomkans liggen (naast). Sneijder maakte in de 71e minuut die fout goed met een trefzekere individuele actie (2-1). Een minuut later scoorde Drogba met een knappe hakbal, 3-1. Ondanks een Turks wanhoopsoffensief bleef het wankelmoedige Real Madrid verder onheil bespaard en had Ronaldo in de extra tijd het laatste woord: 3-2.

(c) ANP

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen