Ronaldo is duidelijk: "Mijn toekomst is Real"

7 april 2013, 14:02

Cristiano Ronaldo acht de kans klein dat Real Madrid aartsrivaal Barcelona nog zal achterhalen in de strijd om het kampioenschap in de Primera División. De Portugees was zaterdag trefzeker namens Real in de competitiewedstrijd met Levante (5-1 winst), maar zag de achterstand op Barcelona niet slinken doordat de koploper haar wedstrijd ook won. Barça won later op de avond met 5-0 van Real Mallorca.

"Ik geloof wel degelijk in wonderen", aldus Ronaldo na afloop. "Het is misschien nog wel mogelijk, maar het gaat erg lastig worden. Barcelona achterhalen is vrijwel onmogelijk. Maar het winnen van wedstrijden geeft vertrouwen, dus we moeten het hoe dan ook proberen."

Gevraagd naar de kwartfinales in de Champions League, waarin Real Madrid komende dinsdag een 3-0 voorsprong verdedigt op het Turkse Galatasaray, laat hij weten dat ook die wedstrijd allerminst gespeeld is. "De wedstrijd is nog niet beslist. We moeten in Turkije nog een wedstrijd spelen. 3-0 is een prima uitgangspositie, maar we moeten daarheen gaan met de intentie om een doelpunt te maken."

Ook ging Ronaldo nog kort in op zijn toekomst, waarover hij duidelijk was. "Mijn toekomst is niet belangrijk, mijn toekomst is Real Madrid."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen