Schaken tekent voor gelijkspel bij PSV-Ajax

13 april 2013, 16:56

Feyenoord moet in de Eredivisie met nog vijf duels te spelen drie ploegen voor laten gaan en lijkt dus opnieuw nét naast het kampioenschap te gaan grijpen. Aanvaller Ruben Schaken weigert echter de handdoek in de ring te gooien.

"Het is theoretisch nog mogelijk om kampioen te worden, dus waarom zou je er niet voor gaan", aldus Schaken tegen RTV Rijnmond. Om de droom levend te houden lijkt een gelijkspel in Eindhoven, waar Ajax en PSV het tegen elkaar opnemen, gewenst. "Ik denk dat als Ajax wint, het heel lastig wordt om ze nog in te halen. Maar als het gelijk wordt, dan wil ik het nog wel eens zien. Dat zou ideaal zijn. Aan het einde van de rit zullen we zien wie de beste is."

"Je zit in de laatste fase van de competitie, dan moet je gewoon punten pakken. Als liefhebber wil ik natuurlijk wel een goede wedstrijd op de mat leggen. Je kan niet vijf keer achter elkaar door het oog van de naald kruipen."

De Rotterdammers moeten zondag eerst zien af te rekenen met RKC Waalwijk. "RKC heeft een goede groep met veel spelers die ik ken, maar dat neemt niet weg dat wij daar gewoon drie punten moeten pakken. Het zal niet makkelijk gaan worden op een slecht veld, maar we zijn fit en het moet goed komen."

Pas na afloop van de wedstrijd zal Schaken zich bezighouden met de concurrentie. "We moeten eerst zelf winnen, ik ga niet speciaal zitten voor die wedstrijd. Het is wel duidelijk dat minimaal één van die twee ploegen punten laat liggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen