Koeman: "Gebrek aan meedogenloosheid"

4 augustus 2013, 20:09

Een grote domper. Zo omschreef coach Ronald Koeman de nederlaag van Feyenoord in de openingswedstrijd bij PEC Zwolle. Een late goal van uitgerekend de verhuurde Guyon Fernandez deed de Rotterdamse club de das om: 2-1.

"Een punt was voor ons het maximaal haalbare. Het is een grote domper dat we het gelijkspel alsnog uit handen gaven", moppert Koeman op Feyenoord.nl. De oefenmeester was met name kritisch op de momenten waarop zijn ploeg aan de bal kwam. "Op het moment dat de tegenstander balverlies leed, gingen we daar niet goed mee om. PEC stond in dat soort situaties vaak ongeorganiseerd, maar in plaats van vooruit te spelen kozen we voor een pass achteruit of in de breedte."

Koeman baalde bovendien ook van het gebrek aan creativiteit bij Feyenoord. "Met twee wissels en later het inbrengen van Mitchell Te Vrede als extra spits hebben we geprobeerd om iets te forceren. Dat resulteerde in een gelukkige gelijkmaker. In mijn ogen was dat het maximaal haalbare, maar we slaagden er niet in het punt over de streep te treken. Dat wijd ik aan een gebrek aan meedogenloosheid."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen