Steijn en matchwinner Kramer blij met "cadeautje"

18 augustus 2013, 18:59   Bijgewerkt: 18 augustus 2013, 21:29

Trainer Maurice Steijn van ADO Den Haag had zich zondag al lang verzoend met een punt bij NAC Breda. Michiel Kramer beroofde zijn oude ploeg in de slotseconden echter van een punt en bezorgde daarmee zijn nieuwe werkgever de volle buit (1-2).

"NAC zette zoveel druk in de eindfase, dat ik al blij was geweest met een punt. Dan is het absoluut een cadeautje als je die wedstrijd nog wint", aldus Steijn tegenover Fox Sports. "Hij had zomaar aan de andere kant kunnen vallen met die vrije trap. Als je dan in de allerlaatste seconde zelf het winnende doelpunt maakt, lijkt het me logisch dat iedereen ongelooflijk opgelucht is. Over de hele wedstrijd gezien was 1-1 een terechte uitslag, gezien de kansenverhouding en het matige veldspel. Dit zijn dus gestolen punten. Maar in het verleden hebben we wel eens pech gehad, nu valt het een keer onze kant op."

Matchwinner Kramer kon zijn geluk dan ook niet op. "Ongelooflijk natuurlijk. Ik viel een paar minuten voor tijd in en om dan op zo'n moment zo'n doelpunt te maken, is natuurlijk heerlijk", aldus de 24-jarige aanvaller, die zijn loopbaan als profvoetballer begon bij NAC Breda en nu - na 4 jaar bij FC Volendam - bij ADO weer in de eredivisie speelt. "Hier in Breda is het voor mij allemaal begonnen, ik tekende hier mijn eerste contract en heb 2 jaar bij NAC gevoetbald. Het is dan wel bijzonder om hier het winnende doelpunt voor ADO te maken. Voor mezelf is het heel lekker dat ik scoor, maar voor de club zijn die 3 punten natuurlijk het belangrijkste."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen