Van Geel predikt rust na 'wanprestatie' in Zwolle

6 augustus 2013, 09:09

Martin van Geel, de technisch directeur van Feyenoord, erkent dat zijn club afgelopen weekend ondermaats presteerde in de competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle. Hij noemt het optreden van Feyenoord in het IJsseldelta Stadion zelfs een 'wanprestatie'. Maar het belangrijkste is nu om rustig te blijven, zegt hij in AD Sportwereld.

Feyenoord verloor zijn eerste competitiewedstrijd zondag met 2-1. "Zaak is nu om dicht bij elkaar te blijven. Het was een wanprestatie zondag, maar onze kracht heeft hem de laatste twee jaar juist in het collectief gezeten. Ronald heeft maandag indringend gesproken met zijn staf en spelers, heb ik begrepen. Communiceren is op dit soort momenten cruciaal en Ronald weet dat als geen ander", stelt Van Geel.

Van Geel erkent dat de druk van het hogere verwachtingspatroon, na twee jaar waarin alles mocht en niets moest, wellicht bij sommige spelers een rol gespeeld heeft. Aan bliksemtransfers om de selectie van vers bloed te voorzien denkt de beleidsmaker echter niet. "Al had je er drie nieuwe spelers bijgezet, bij een duel zoals zondag had dat niets uitgemaakt. Dergelijk opportunisme, daar houden we ons verre van."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen