Zulte-coach: "Tijd om weer plezier te maken"

4 augustus 2013, 11:54

Zulte Waregem kan weer lachen. Na een week waarin het kansloos verloor van PSV (2-0) en de spelersgroep in opstand kwam tegen de benoeming van Thorgan Hazard tot aanvoerder, won de ploeg zaterdag met 1-0 van KV Kortrijk. Coach Francky Dury is blij met de overwinning en hoopt dat alle neuzen nu weer dezelfde kant op staan.

Tegenover Sporza erkent de coach dat er 'heel wat emotie' zat in de voorbereiding op de wedstrijd tegen streekgenoot Kortrijk. "Normaal wordt al weken op voorhand gesproken over de derby, maar dat is nu nauwelijks gebeurd door het zware verlies tegen PSV en alle emoties deze week. Chapeau voor mijn team dat het zo hard gevochten heeft voor de zege. Kortrijk kon misschien van de situatie profiteren, dus ben ik heel tevreden dat mijn team na een vermoeiende week toch gewonnen heeft."

Volgens de coach is het belangrijk om alle problemen van deze week te vergeten. "We moeten nu vooruit. Het belangrijkste is dat Zulte Waregem centraal staat, niet Dury of iemand anders. Hopelijk gaat de storm nu liggen, want het is tijd om weer plezier te maken. Woensdag moeten we tegen PSV de kans benutten om ons te tonen."

Komende woensdag staat de return tussen Zulte en PSV op het programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen