Van Marwijk debuteert met gelijkspel met HSV

28 september 2013, 20:47

Bert van Marwijk zat zaterdag voor de eerste keer op de bank als trainer van Hamburger SV, en zag dat zijn ploeg een punt wist te behalen in de uitwedstrijd tegen Eintracht Frankfurt. In de Commerzbank-Arena werd het 2-2, waardoor Van Marwijk geen valse start, maar ook geen topstart beleefde bij zijn nieuwe club. HSV leek lange tijd af te stevenen op een 2-1 nederlaag, maar Marcell Janssen redde een punt voor de ploeg uit Hamburg.

Het aanstellen van een nieuwe trainer kan altijd een schokeffect teweeg brengen, maar dit bleek bij HSV eerst niet echt het geval te zijn. Nadat Frankfurt eerst al een duidelijke waarschuwing gaf (Stefan Aigner kopte namens de thuisploeg op de lat) zorgde Johannes Flum voor de 1-0 in het voordeel van de ploeg uit Frankfurt.

HSV toonde veerkracht en knokte zich terug. Pierre-Michel Lasogga trok de stand vlak na rust namelijk gelijk. Een voorzet van Hakan Calhanoglu werd door Lasogga binnengekopt. Het duurde niet lang voordat Frankfurt wist te antwoorden op de gelijkmaker van de ploeg uit Hamburg. Marco Russ zorgde er na 54 minuten spelen voor dat Frankfurt weer aan de leiding kwam.

De wedstrijd leek lang in de 2-1 stand in het voordeel van Frankfurt te eindigen, maar Jansen zorgde er vijf minuten voor het einde van de wedstrijd voor dat een valse start Van Marwijk bespaard bleef. Rafael van der Vaart speelde de volle negentig minuten bij HSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen