Lodeweges ziet aanknopingspunten na verlies

5 oktober 2013, 08:00

Cambuur ging vrijdag met 0-1 onderuit tegen koploper FC Twente. Coach Dwight Lodeweges ziet desondanks voldoende aanknopingspunten, aangezien zijn ploeg de huid duur verkocht tegen de Tukkers.

"Ik vond dat we niet goed begonnen. Na tien minuten werd dat beter en vervolgens hebben we 35 minuten goed gespeeld. We slaagden erin de wedstrijd te laten kantelen en kregen meer controle", zegt Lodeweges op de website van FC Twente. Cambuur haalde de rust met 0-0, maar kort na de pauze tekende Luc Castaignos voor het enige doelpunt in Leeuwarden.

"In de tweede helft hebben we niet veel gecreëerd, al vind ik dat we meer hadden moeten doen met de drie kansen die er waren", gaat Lodeweges verder. "Uiteindelijk zijn we een-tegen-een gaan spelen, maar waren we niet geduldig genoeg. De ploeg heeft hard gewerkt en laten zien dat het zeventig minuten mee kan met een topploeg. Dat is iets waar we mee verder kunnen."

ACTIE: Wint Feyenoord van Sparta zondag? Dan win je €100,00 met één euro inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen