Kalezic: "Geweldig dat we in deze situatie zitten"

21 november 2013, 16:52

Eén punt. Dat is voldoende voor Jong PSV om vrijdag periodekampioen te worden in de Jupiler League. Als beloftenteam doet Jong PSV eigenlijk niet mee om de prijzen, maar coach Darije Kalezic wil de periodetitel toch graag pakken.

De coach denkt niet dat de lonkende periodetitel voor extra druk zorgt bij zijn team, zegt hij op de website van het Eindhovens Dagblad. "Het is sowieso al geweldig dat we in deze situatie zijn gekomen", vindt de coach. Jong PSV kan de periodetitel veiligstellen tegen Almere City FC, dat in de onderste regionen van de ranglijst te vinden is. Een makkie wordt het echter niet, denkt de coach. "Wij moeten ze het gevoel geven dat er niets te halen is. Er staan ervaren spelers in dat team, onder meer Toet, Oost en Dissels hebben veel wedstrijden in het betaald voetbal achter de rug."

Jong PSV deelt de koppositie in de tweede periode momenteel met FC Dordrecht, maar die ploeg heeft al een periodetitel op zak. Jong PSV en FC Dordrecht hebben drie punten meer dan achtervolgers Sparta Rotterdam en FC Volendam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen