Van de Looi na comeback: "Toch twee punten verloren"

30 november 2013, 22:39

FC Groningen stond in de uitwedstrijd tegen NAC Breda tien minuten voor tijd met 2-0 achter. Het kwam in de slotfase nog terug tot 2-2, Michael de Leeuw maakte in blessuretijd de gelijkmaker. Toch is coach Erwin van de Looi niet helemaal tevreden. Hij vond dat zijn team misschien wel recht had op meer dan één punt.

"Normaal gesproken als je 2-2 speelt in Breda na een 2-0 achterstand dan zou je heel erg blij moeten zijn", zegt de opvolger van Robert Maaskant op de website van de ploeg uit Groningen. "Maar dat gevoel overheerst bij mij niet. Ik heb het gevoel dat we twee punten hebben verloren, maar wel opgelucht dat we een punt haalden de blessuretijd. Op basis van spelbeeld meer hadden we hier meer punten moeten halen. Daarvoor was het vandaag voorin echter niet goed genoeg. Tot zeventig meter op het veld waren we wel de bovenliggende partij."

"Het eerste kwartier was wellicht nog voor NAC. Daarna namen we het initiatief, maar hebben we te weinig gebracht qua kansen en in de zestien van de tegenstander. Pas op moment dat we gewisseld hebben enzelfs ‘alles of niets’ gingen spelen, toen pas werden we gevaarlijk en konden we er een punt uit slepen", stelt hij.

"Na de gelijke spelen tegen Roda, Zwolle en NAC hebben we zes punten hebben verspeeld. Als je wilt spelen waar wij dat willen, dan is dat teveel. Complimenten maak ik aan het team, dat ze weer niet hebben opgegeven, bleven knokken, met elkaar. Dat geeft aan hoe het momenteel gaat bij ons. En dat is mooi om te zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen