Chery lijkt klaar voor rentree bij FC Groningen

6 december 2013, 08:35

FC Groningen kan in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag, komende zondag, vermoedelijk weer over Tjaronn Chery beschikken. Een blessure aan zijn bilspier en hamstring hield de aanvallende middenvelder vorig weekend tegen NAC Breda (2-2) aan de kant, maar hij heeft de training inmiddels hervat.

Donderdag werkte Chery een groot deel van de groepstraining af. "In het begin van de training was ik wel wat bang of ik last zou krijgen, maar dat ging gelukkig goed. Ik verwacht dat ik zondag kan spelen", zegt Chery, die afgelopen zomer overkwam van uitgerekend tegenstander ADO Den Haag, tegen RTV Noord.

Tegen ADO mist FC Groningen de geschorste Stefano Magnasco, zijn plek wordt vermoedelijk ingenomen door Timo Letschert. Hij trainde, net als Chery, donderdag met de beoogde basiself. Nog niet van de partij is Genero Zeefuik, hij is herstellende van een hamstringblessure. "Het gaat de goede kant op. Ik trainde vanochtend voor de derde keer op het veld en ik hoop dat ik volgende week deels kan aansluiten bij de groep."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen