FC Twente verslaat AZ in blessuretijd

7 december 2013, 21:45   Bijgewerkt: 7 december 2013, 22:27

FC Twente heeft op de valreep AZ verslagen. In een boeiend duel scoorde Mokthar in blessuretijd de winnende treffer. In de eerste helft zorgde Roy Beerens met een geweldige knal voor de voorsprong van AZ, maar Mokthar sleepte met twee goals toch een overwinning voor de ploeg uit Enschede uit het vuur.

AZ en Twente begonnen goed aan het duel. Van te voren had AZ-coach Dick Advocaat al gemeld dat hij vuurwerk van zijn ploeg verwachtte in de openingsfase en dat kreeg hij ook. Na een paar minuten lag de bal er al in, dankzij Roy Beerens. Hij controleerde de bal prima, om vervolgens op een geweldige manier Twente-doelman Marsman te verslaan.

Het leuke duel verdiende eigenlijk geen winnaar, maar die kwam er toch. Mokthar kopte de bal in de blessuretijd alsnog binnen, na wederom matig ingrijpen van Esteban. FC Twente was in de slotfase dichter bij de winnende treffer dan AZ, maar een gelijkspel was het meest realistisch geweest. Beide ploegen probeerden er vanavond wat van te maken en in die missie is zowel AZ als FC Twente geslaagd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen